Peeters Woodbuild

Peeters Woodbuild is een jong familiebedrijf opgericht door Sascha & Jelle Peeters, twee broers uit Koersel. De voorbije jaren leerden zij de technieken en vakkennis van Jos Diricks, die een leven lang ervaring heeft opgebouwd in de stiel. Na 40 jaar besloot hij ermee te stoppen en de fakkel door te geven naar een volgende generatie. De combinatie van de jarenlange ervaring van Jos en de verse kracht van de twee broers bleek onmiddellijk goed te werken. Ondertussen kunnen we terugblikken op enkele mooie bouwprojecten die een leven lang meegaan!

Ambacht, vakmanschap en kwaliteit

Ambacht, vakmanschap en kwaliteit: dat zijn de fundamenten waarop Peeters Woodbuild bouwt. Wij kiezen enkel voor materialen van de allerhoogste kwaliteit, deze worden steeds op ambachtelijke wijze verwerkt en gemonteerd. Gewapend met deze kernwaarden staan wij persoonlijk garant voor een perfecte oplevering van uw houten bijgebouw. Ook houten poolhouses, houten carports en guesthouses behoren tot onze specialiteit. Daarnaast doen wij ook leembezetting, gezien de vakwerkbouw en leem vaak hand in hand gaan.

Onze stijl

Peeters Woodbuild ontwerpt en bouwt unieke houten bijgebouwen in cottage stijl. Deze stijl is in de 19e eeuw overgewaaid uit Engeland en sindsdien razend populair geworden in Belgiƫ. De geschiedenis leert ons dat eeuwenoude bouwtechnieken de tand des tijds perfect doorstaan. Peeters Woodbuild doet met zijn traditionele constructies het oude bouwambacht herleven in stijl en schoonheid. Met handgemaakte pen- en gatverbindingen bouwen wij elk houten constructie volgens de regels van de kunst en met oog voor elk detail.

Interesse om jouw project door ons te laten realiseren? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of bekijk al onze realisaties!