Houten Carports

Een carport met een plat dak en zonder uitstraling is niet meer van deze tijd. Hij heeft een dubbele functie gekregen, en deze weten wij bij Peeters Woodbuild perfect in te vullen. Zo is uw wagen het hele jaar door beschermd tegen de elementen, en dat in stijl. Tevens zijn uitbreidingen als tuinberging of garage steeds mogelijk, allemaal op maat van uw wensen.

Onze werkwijze bij houten carports

1ste fase: Verkenningsgesprek

Voor de start van uw houten carport project ontmoeten wij elkaar voor een verkenningsgesprek. Zo kunnen wij al uw ideeën en dromen over uw houten carport project documenteren, om deze samen te brengen in een voorontwerp van uw houten carport. Dit voorontwerp van uw houten carport wordt door ons persoonlijk gemaakt en afgeleverd binnen de afgesproken termijn.

2de fase: Ontwerp

In een volgende fase wordt het voorontwerp van uw houten carport besproken en kunnen eventuele aanpassingen of veranderingen steeds aangebracht worden. Hier worden de bouw- en afwerkingsmaterialen gekozen, zodat wij kunnen overgaan tot het opstellen van een gedetailleerde offerte voor uw houten carport.

3de fase: Uitvoering project

In de derde fase gaan we over tot de planning en uitvoering van het project. De materialen worden besteld en er wordt een startdatum geprikt. Al ons hout wordt door ons persoonlijk ter plaatse verwerkt, zodat wij steeds bereikbaar zijn en u slechts één aanspreekpunt heeft voor al uw vragen of opmerkingen.

Ook voor totaalprojecten staan wij steeds ter uw beschikking. Door onze betrouwbare partners en onderaannemers kunnen wij totaaloplossingen bieden voor mensen die liever geen risico’s nemen en niet voor verrassingen willen komen te staan. Wij nemen het gehele project uit handen zodat u zich geen zorgen hoeft te maken gedurende de gehele uitvoering.

Interesse in een houten carport? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of bekijk al onze houten carport realisaties!