Houten Poolhouses

Een houten poolhouse is meer dan een technische ruimte voor het herbergen van uw zwembadinstallatie of tuinmeubilair. Het is een oase waar je van de dagelijkse drukte kan ontsnappen, en dit in uw eigen achtertuin. Door te kiezen voor kwalitatieve bouwmaterialen en houtsoorten zal u jarenlang kunnen genieten van uw houten poolhouse, en dat terwijl de constructie alleen maar mooier wordt doorheen de tijd.

Onze werkwijze bij houten poolhouses

1ste fase: Verkenningsgesprek

Voor de start van uw houten poolhouse project ontmoeten wij elkaar voor een verkenningsgesprek. Zo kunnen wij al uw ideeën en dromen over uw houten poolhouse project documenteren, om deze samen te brengen in een voorontwerp van uw houten poolhouse project. Dit voorontwerp van uw houten poolhouse wordt door ons persoonlijk gemaakt en afgeleverd binnen de afgesproken termijn.

2de fase: Ontwerp houten poolhouse

In een volgende fase wordt het voorontwerp van uw houten poolhouse besproken en kunnen eventuele aanpassingen of veranderingen steeds aangebracht worden. Hier worden de bouw- en afwerkingsmaterialen gekozen, zodat wij kunnen overgaan tot het opstellen van een gedetailleerde offerte voor uw houten poolhouse project.

3de fase: Uitvoering project

In de derde fase gaan we over tot de planning en uitvoering van het project. De materialen worden besteld en er wordt een startdatum geprikt. Al ons hout wordt door ons persoonlijk ter plaatse verwerkt, zodat wij steeds bereikbaar zijn en u slechts één aanspreekpunt heeft voor al uw vragen of opmerkingen.

Ook voor totaalprojecten staan wij steeds ter uw beschikking. Door onze betrouwbare partners en onderaannemers kunnen wij totaaloplossingen bieden voor mensen die liever geen risico’s nemen en niet voor verrassingen willen komen te staan. Wij nemen het gehele project uit handen zodat u zich geen zorgen hoeft te maken gedurende de gehele uitvoering.

Interesse in een houten poolhouse? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of bekijk al onze houten poolhouse realisaties!