Leembezettingen

Leembezetting is een eeuwenoude bezettingstechniek die in vakwerkbouw wordt toegepast. Tussen het stijl- en regelwerk wordt dan vaak geopteerd voor leem. Leem is een natuurlijk product wat niet alleen een mooie look geeft aan een gebouw, maar ook nog eens sterke eigenschappen bezit zoals een hoge vochtbestendigheid, een isolerende werking en een ecologisch karakter.

Onze werkwijze bij leembezettingen

1ste fase: Verkenningsgesprek

Voor de start van uw leembezetting project ontmoeten wij elkaar voor een verkenningsgesprek. Zo kunnen wij al uw ideeën en dromen over uw leembepleistering documenteren, om deze samen te brengen in een voorontwerp van uw project. Dit voorontwerp van uw project wordt door ons persoonlijk gemaakt en afgeleverd binnen de afgesproken termijn.

2de fase: Ontwerp

In een volgende fase wordt het voorontwerp van uw leembezetting besproken en kunnen eventuele aanpassingen of veranderingen steeds aangebracht worden. Hier worden de bouw- en afwerkingsmaterialen gekozen, zodat wij kunnen overgaan tot het opstellen van een gedetailleerde offerte voor uw leembezetting project.

3de fase: Uitvoering leembezetting project

In de derde fase gaan we over tot de planning en uitvoering van het project. De materialen worden besteld en er wordt een startdatum geprikt. Al ons hout wordt door ons persoonlijk ter plaatse verwerkt, zodat wij steeds bereikbaar zijn en u slechts één aanspreekpunt heeft voor al uw vragen of opmerkingen.

Ook voor totaalprojecten staan wij steeds ter uw beschikking. Door onze betrouwbare partners en onderaannemers kunnen wij totaaloplossingen bieden voor mensen die liever geen risico’s nemen en niet voor verrassingen willen komen te staan. Wij nemen het gehele project uit handen zodat u zich geen zorgen hoeft te maken gedurende de gehele uitvoering.

Interesse in een leembezetting? Bekijk onze leembezetting realisaties of informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!