Houten Bijgebouwen

Gezellig vertoeven in je eigen tuin, en dat het hele jaar door. De mogelijkheden zijn eindeloos en op maat van uw wensen. Er wordt steeds rekening gehouden met een naadloze integratie in het geheel, zodat de natuurlijke schoonheid van uw tuin onderstreept wordt. De prachtige vergrijzing die het eikenhout vertoont doorheen de jaren zorgt voor een extra authentieke en landelijke look.

Onze werkwijze bij houten bijgebouwen

1ste fase: Verkenningsgesprek

Voor de start van uw houten bijgebouw project ontmoeten wij elkaar voor een verkenningsgesprek. Zo kunnen wij al uw ideeën en dromen over uw houten bijgebouw project documenteren, om deze samen te brengen in een voorontwerp van uw houten bijgebouw. Dit voorontwerp van uw houten bijgebouw wordt door ons persoonlijk gemaakt en afgeleverd binnen de afgesproken termijn.

2de fase: Ontwerp houten bijgebouw

In een volgende fase wordt het voorontwerp van uw houten bijgebouw besproken en kunnen eventuele aanpassingen of veranderingen steeds worden aangebracht. Hier worden de bouw- en afwerkingsmaterialen gekozen, zodat wij kunnen overgaan tot het opstellen van een gedetailleerde offerte voor uw houten poolhouse project.

3de fase: Uitvoering houten bijgebouw project

In de derde fase gaan we over tot de planning en uitvoering van het project. De materialen worden besteld en er wordt een startdatum geprikt. Al ons hout wordt door ons persoonlijk ter plaatse verwerkt, zodat wij steeds bereikbaar zijn en u slechts één aanspreekpunt heeft voor al uw vragen of opmerkingen.

Ook voor totaalprojecten staan wij steeds ter uw beschikking. Door onze betrouwbare partners en onderaannemers kunnen wij totaaloplossingen bieden voor mensen die liever geen risico’s nemen en niet voor verrassingen willen komen te staan. Wij nemen het gehele project uit handen zodat u zich geen zorgen hoeft te maken gedurende de gehele uitvoering.

Interesse in een houten bijgebouw? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of bekijk al onze houten bijgebouwen realisaties!